De verbouwing van ons droomhuis!

In de zomer van 2014 hebben mijn man en ik ons droomhuis gekocht. Of nou ja, soon to be droomhuis! Want alhoewel we beiden direct verliefd waren na de eerste bezichtiging, beseften we wel dat het gedaan was met onze vrije tijd. Het is een klushuis dat we volledig aan het renoveren zijn. Gelukkig is mijn man ontzettend handig (hij is timmerman geweest) en geduldig. Ik heb promotie gemaakt als

hoofd van de huishouding (behalve boodschappen doen en koken is dit niet echt mijn hobby…) en verder help ik met verbouwen waar ik kan. Wat neerkomt op schilderen en alvast verhuisdozen vol interieurspullen kopen en verzamelen. Voor wanneer ons huis klaar is. Ooit.

Ons huis is gebouwd in 1938. Het was een kleine kruidenierswinkel wat tevens diende als woonhuis. Wij zijn inmiddels de derde bewoners. Wat het huis een heel handig klushuis maakt, is dat er op de benedenverdieping een slaapkamer en een douche is. Wij zijn daarom begonnen met het verbouwen van de bovenverdieping en we wonen en leven beneden. Er hoefde weinig te worden gestript boven, de twee kleine slaapkamers waren in een paar uurtjes weg. De rest van de bovenverdieping was al sinds de bouw van het huis helemaal leeg.

In de volgende update lees je welke stappen we de afgelopen 1,5 jaar allemaal hebben gezet om onder andere tot dit resultaat te komen:

IMG_5808

Kijk je dan weer mee?

Tot snel!

handtekening_C

You may also like

11 reacties

  1. Gaaf zeg! Wil je ook niet eens in mijn huis meekijken? Ik woon hier nu een jaar en heb er nog niks mee gedaan omdat ik niet weet wat en hoe. Mega jaloers ben ik dus 😉. Veel plezier daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *