Walk-in closet ♡

Mijn Pinterest staat er vol mee, een eigen inloopkast! Dat was toch wel een grote droom van me. Zodra onze bovenverdieping vorm begon te krijgen, kreeg ook mijn inloopkast definitief een plaats. Het plannen kon beginnen!

Mijn inloopkast is eigenlijk meer een kleedkamer. Het bestaat namelijk uit de helft van onze slaapkamer; met een room divider hebben we de slaapkamer in tweeën gedeeld. Momenteel is deze room divider niks meer dan een Pax-kast van Ikea met mijn man zijn kleding erin, in een later stadium gaan we dit afwerken. De bedoeling is dat het een kast van 1.50 m wordt, omlijst met gipsplaten en dezelfde plinten als de rest van de slaapkamer. Aan de achterkant van dit muurtje, in de kleedkamer, wil ik graag een spiegel met verlichting en een plank met toffe barkruk als make-up tafel. Ook komt er nog een vaste trap naar onze vide en bergzolder in onze slaapkamer. Hierover later dus meer!

Losse elementen

Ik heb bewust gekozen voor een simpele indeling in de kleedkamer. Ik twijfelde tussen Pax-kasten zonder deuren ervoor maar heb toch gekozen voor losse elementen. Twee grote Malm ladekasten, Lack wandplanken voor mijn mooiste schoenen en een Kallax kast voor mijn truien, jeans en gebreide vesten. Mijn man heeft via Bouwbuis.nl steigerbuizen en koppelstukjes gekocht om zelf een kledingroede op maat te maken. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat, het is nog mooier en ruimer geworden dan ik in gedachten had!

Wanneer de room divider klaar is, komt er een update over mijn inloopkast. Tot nu toe geniet ik elke dag enorm van dit fijne plekje in huis, speciaal voor mij alleen!

handtekening_C

 

You may also like

7 reacties

  1. Het is eigenlijk best makkelijk netjes te houden, alles heeft een vaste plek 🙂 De wasmanden komen trouwens van H&M Home. Leuk én betaalbaar 🙂

 1. Wat een mooie walk in closet!
  Mooie details ook, ben helemaal verkocht 😉

  Wij zijn ook aan het nadenken over een walk in closet, maar zitten ook met die schuine wand.. Dat levert al enige beperkingen op.

  Hoe hebben jullie die buis aan de schuine wand bevestigd?

  1. Hi Laura, dankjwel voor je reactie 🙂 Mijn man heeft een houten klosje gemaakt met inkeping waar de bouwbuis precies in kan vallen, dit is bevestigd aan de schuine muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *