Keuken keuzes #1

Koken is echt een hele grote hobby van me, als sinds ik klein ben. Wat is er dan leuker dan je ideale keuken zelf samenstellen? Wij zijn onlangs naar de keukenzaak geweest om de keuken te bestellen. Ik vertel je hoe het ging en wat we hebben uitgezocht!
Ongeduldig

Op dit soort momenten besef ik me hoe fijn het is dat Jarno en ik eigenlijk heel erg op één lijn liggen qua smaak. Dat we uren hebben doorgebracht bij de keukenzaak kwam niet omdat we nog alles moesten uitkiezen. Nee, zulke dingen duren gewoon heeeeeel lang! Of ben ik te ongeduldig? 😉

img_3773Gelukkig werden we goed verzorgd in de keukenzaak!

Het ontwerp

We wisten al precies hoe de keuken eruit moest gaan zien: witte, greeploze keukenkastjes, geen bovenkastjes, een zwart werkblad, los fornuis (zwart, van Smeg) en een spoeleiland met ruimte om te kunnen zitten. Oh en natuurlijk een zwarte Smeg koelkast ♡

fullsizerender3

Ook al weet je exact hoe alles eruit moet gaan zien, toch hebben we zeker 4 uur doorgebracht in de keukenzaak. En tijdens onze eerste afspraak ook al dik 4 uur. Het uitzoeken van het blad, de kranen, wasbak, alle maten uitzoeken, het schetsen van de tekening, het 3D-ontwerp, alles kost gewoon tijd. Maar dan heb je ook wat! Superblij zijn we met de door ons uitgezochte spullen.

img_3767het werkblad

 

Flinke klus

Wij moeten nu dus heel hard aan de bak! De oude keuken willen we zo lang mogelijk kunnen gebruiken, maar we moeten de muur waar die nu aan zit doorbreken. De huidige keuken wordt namelijk twee keer zo groot en alle muren moeten nog worden geïsoleerd en gestuukt. Ook moeten we nog nadenken welke vloer erin komt. Genoeg te doen dus 🙂

img_4148img_41501 img_4152 img_4151

handtekening_C

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *