Pyjama party proof!

Hoera! De logeerkamer is klaar voor gebruik. De eerste logés hebben zich al aangemeld. Nu de keuken nog verbouwen, kan ik ze een lekker ontbijtje aan de nieuwe eettafel serveren 😉
Karton voor de ramen

Ergens heb je misschien al wel gelezen dat ik een import-Drent ben. Dit betekent dat mijn familie en vrienden uit het westen regelmatig blijven logeren. Super gezellig! Ik vind het heerlijk om lekker voor ze te koken, ’s avonds gezellig relaxen op de bank met lekkere hapjes en een leuke film en ’s ochtends maak ik een uitgebreid ontbijt klaar voor de logés.

Dat koken is sinds we hier wonen wat minder uitgebreid in onze jaren ’80 keuken zonder oven, dat relaxed voor de televisie hangen lukt op zich aardig terwijl het plafond half open ligt in de woonkamer, maar het logeren was lastiger.

We waren al lang blij dat we zelf een stofvrije slaapkamer met gordijnen hadden, dus voor onze gasten was het soms afzien; karton voor de ramen, het zaagsel zoveel mogelijk aan de kant geveegd en een los matras op de houten ondervloer. Mijn man was dan wel zo lief om ter plekke een nachtkastje te fabriceren van sloophout maar heel knus was het allemaal niet.

img_9929

Pyjama party!

Vanaf nu is daar verandering in gekomen! Onze logés hebben een eigen logeerkamer, compleet met waterkaraf, glazen, knusse kleedjes en kussentjes, een eigen thermostaat en inspirerende quotes wanneer ze in de spiegel kijken. Pyjama party proof, dus!

img_4576 img_4577 img_4578 img_4579 img_4584 img_4585

handtekening_C

Bewaren

Bewaren

Bewaren

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *