Sweet dreams!

Sinds april 2016 is onze slaapkamer zo goed als klaar. Een oase van rust, een echte must als je al twee jaar in een klushuis woont!
Gewoontedier

Toen we net in ons klushuis kwamen wonen, hebben we beneden alles grondig schoon gemaakt en de weinige meubels die mee hadden genomen een plekje gegeven. De ‘master bedroom’ bevond zich beneden: een kleine slaapkamer grenzend aan de keuken. Ik ben een echt gewoontedier en moest enorm wennen aan slapen in ons nieuwe, oude huis. Al die nieuwe geluiden, een andere ruimte, in het donker botste ik overal tegenaan en ons vertrouwde bed lag ook ineens niet meer zo lekker als in ons oude huis (ehhh, toen we 1,5 jaar later de matrassen naar boven sleepten kwamen we erachter dat ik al die tijd op Jarno’s matras had geslapen in plaats van op mijn eigen, minder stevige matras).

Wanneer ga je nou boven slapen?

Eén van de meest gestelde vragen de afgelopen 2 jaar? “Wanneer ga je nou boven slapen?”. Als je deze blogpost hebt gelezen, weet je dat we inmiddels geen deadlines meer stellen. Maar in het begin van de verbouwing deden we dit wel en waren we zo naïef om die deadlines te delen met onze omgeving. Die ons vervolgens keer op keer vroeg of we wel op schema liepen. In de zomer van 2014 was ons streven om na de kerst boven te slapen. Na de kerst is gelukt, maar dan wel in 2016 😉 Met mijn verjaardag afgelopen maart hadden we al gezellig boven gekampeerd en ik sliep direct als een roosje.

img_0081

Nog niet helemaal klaar…

De slaapkamer is nog niet helemaal klaar, we willen nog iets meer aankleding maar wel de rust behouden die het nu uitstraalt. Ook moet er nog een vaste trap komen naar de vide en een balustrade voor de vide. Vanaf de vide is de ingang naar de zolder. Jarno gaat ook nog een simpele bedombouw maken.

Ik ben altijd op zoek naar mooie accessoires voor ons huis. Zo heb ik laatst een hele toffe sprei gekocht bij Lis Loves en een hele mooie handgemaakte macramé hanger via Aysu. Ons nachtkastje komt van de Action en hebben we gepimpt met een leren handgreepje van Depot74.com. De rijstmand is van Xenos (die Kamerlinde die erin staat is inmiddels dood, ik heb echt geen groene vingers helaas) en het nachtlampje van Ikea.

Ik zou nog graag een smal bankje naast mijn kant van het bed willen waar ik dan wat accessoires of een fotolijst op kwijt kan. Jarno gaat dit bankje zelf maken maar het staat nu even niet bovenaan de lijst met prioriteiten…Komt nog wel!

img_0027 img_0030 img_0029 img_0024 img_0033

Wist je trouwens dat de andere helft van de ruimte waarin we slapen mijn walk-in closet is?

img_0026

Sweet dreams!
handtekening_C

Bewaren

Bewaren

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *